Pitkästä aikaa päästiin Rimman kanssa kisaamaan. Edellisistä kisoista onkin yli neljä kuukautta aikaa! Kovasti jännitti, mutta ihan hyvä oli tämä syyskauden avaus. Lauantaina A-radalta itseltä tosi tyhmä ohjausvirhe ja siitä seurauksena renkaan kielto ja 5. Nollia ei kuitenkaan radalta tullut ja sijoituimmekin mukavasti toiseksi. B-radalla hosuin taas kerran keppien aloituksessa ja siitä taas vitonen. Nyt tuli yksi nollakin radalta ja sijoituksemme oli 3. Ihan kelvollinen lopputulos lauantailta - vaikka täytyy kyllä myöntää, että varsinkin tuo ensimmäisen radan virhe harmitti. Onneksi tuota rataa ei ole videolla :) 

1921735.jpg
B-rata

Sunnuntaina onni ei sitten ollutkaan enää yhtä hyvä. Tuloksena kaksi hyllyä. C-radalla Rimma tippui puomilta kyljelleen maahan (video) ja päätin ottaa puomin heti uusiksi ja lopettaa siihen. D-rata alkoi ja päättyi hienosti, siinä välissä vaan vähän sähläsin ja jotenkin onnistuin ohjaamaan Rimman väärällä esteelle. Meno tuntui kuitenkin muuten vallan mainiolta ja radasta jäikin varsin hyvä mieli.

1924745.jpg
D-rata

Videolta huomaa kaikenlaista jännää. Katsokaas miten kaukaa Rimma aloittaa hyppynsä! Olis vähän työtä tuon hyppytekniikan hiomisessa...