No niin, jos nyt sitten olisin valmis laittamaan tuloksia tyttöjen sunnuntaisista luonnetesteistä. Otti niin kovasti syrämmestä se tyttöjen peljättely, että kesti itselläni pidemmän aikaa toipua koitoksesta kuin koiruleilla. Lopputuloksena oli kaksi hylättyä testiä, molemmat laukausalttiita ja Rimmalla vielä hermorakennekin arvioitiin miinukselle :( Vaan ei auta kuin odotella pari vuotta ja kokeilla uudestaan.

Rimman pisteet olivat tälläiset:
Toimintakyky +1 kohtuullinen
Terävyys +1 Pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu +3 kohtuullinen, hillitty
Taistelutahto +3 suuri
Hermorakenne -1 vähän hermostunut
Temperamentti +3 vilkas
Kovuus +1 hieman pehmeä
Luoksepäästävyys +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus - laukausaltis
Yhteispisteet 112 hylätty (tuosta hermorakenteesta -35 pistettä - jos se olisi ollut +35, tulos olisi ollut 70 pistettä korkeampi)

Rimma oli alussa tosi reipas ja valpas, taisteli kepistä tassut ilmassa ja haukkua räkötti kelkkamiehelle. Sitten kun räpsähti sateenvarjo nurkan takaa naamalle, menikin pupu pöksyyn ja häntä koipien väliin. Ei se häntä sieltä sitten enää noussut. Toimintakyky kyllä pysyi jollain tasolla loppuun asti, mutta ilme oli aika surkea. Laukaukset ei sitten enää tilannetta parantaneet - tosin Rimma pysyi hihna löysällä silloinkin ja seurasi minua pyydettäessä.

Muusan arvostelu näyttää tältä:

Toimintakyky +1 kohtuullinen
Terävyys +3 kohtuullinen ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu +3 kohtuullinen, hillitty
Taistelutahto +2 kohtuullinen
Hermorakenne +1 hieman rauhaton
Temperamentti +3 vilkas
Kovuus +1 hieman pehmeä
Luoksepäästävyys +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus - laukausaltis
Kokonaispisteet 174 hylätty

Muusa oli rento itsensä lähes koko kokeen ajan. Piti kyllä ihan hyvin itsensä kasassa toiseksi viimeiseen testiin asti. Kun Mussu kiinnitettiin seinään kiinni ja tuomari hyökkäsi puskasta kepin kanssa, Muusa haukkui ja puolustautui reippaasti. Rohkeus petti kuitenkin siinä vaiheessa, kun tuomari vei hyökkäyksensä loppuun asti ja löi kepillä lujasti kopin seinään. Siinä vaiheessa Muusa sitten halusikin lähteä takaisin autolle naru kireänä. Kun sitten vielä samalla kajahtivat laukaukset, veti Muusa entistä enemmän kohti parkkipaikkaa. Tuloksena olikin sitten hylkäys laukausalttiudesta.

Että sellainen testi se. Koville otti :)