Jaahas, laiska päivittäjä täällä hei!

Elämä pentusten lähdön jälkeen rauhoittui hetkeksi, mutta sitten alkoivatkin työt ja harrastukset painamaan päälle täydellä voimallaan. Koneella ei ole tullut paljon ylimääräisiä istuttua, kun sitä sorttia on saanut riittämiin muutenkin. Harrastusrintamalla on touhua riittänyt, kun olin aktiivisesti mukana järjestämässä NPKH:n agility-kisoja, hoitanut seuran liivi- ja vaatetilauksia sekä organiseerannut ensi viikonlopun hyppykoulutusta. Niin ja siinä sivussa on tietty treenailtu - Rimma on palannut agitreenien pariin ja molemmat koirat pääsivät toko-ryhmään. Haku-treeneihin ei vielä olla valitettavasti ehditty mukaan.  Pentusia on tietenkin täytynyt käydä myös Minnalla ihastelemassa. Jäljellä ovat vielä Tirri ja Lippo, muut ovat lentäneet maailmalle. Pentusilla on Minnan sivuilla ihan oma sivunsa, siellä voi käydä ihailemassa tuoreempia kuvia söpöläisistä.

Rimmalle eka 0-tulos hyppäriltä

Viikonloppuna kävimme pitkästä aikaa kilpakentillä. Takkujen kisoissa 19.-20.9. Hervannassa oli Muusalla kolme agi-starttia ja Rimmalla yksi hyppäri. Muusan kanssa ohjaaja taas hölmöili, niin että ratavirheitä tuli, 5, 10 ja 5 - lisäksi sitten tuhrasimme kielloilla aikaa niin, että saimme myös yliaikaa. Rimman kanssa starttasimme kisavuoden hienosti tekemällä puhtaan ja nopean radan ja pääsimme jopa 1. palkintopallille. Hyvä Rimma!!!

Nyt sitten kisainto taas kasvoi ja ilmoitin heti Mussun ja Rimpun kaksiin seuraaviinkin kisoihin - 3.10. Riihimäelle ja 18.10. TAMSKin kisoihin.

Herraseuraa

Rocky ja Laki ovat pitäneet meille neitokaisille seuraa viikon ajan. Huomenna pojat palaavat kotiin ja tilalle käyn hakemassa Nemon. Kyllä meidän kelpaa!

Vauhtia on piisannut

Luumut maistuvat

Rocky vietti 10-vuotis synttäreitään 20.9.2009