Jaahas, taas on unohtunut päivittää kuulumiset tänne blogin puolelle. Aloitetaanpa vaikkapa Rimman ensimmäisistä kakkosluokan agiliidoista Niihamassa 22.11. Muusan piti kisata ykkösissä, mutta ontumisen takia (nyt kinttu on jo kunnossa) jouduttiin perumaan kisat Mussun osalta. Rimma siis osallistui kahteen starttiin. Ensimmäisistä otettiin ihan tyhmä hylly, kun jätin ohjaamisen jo kolmannella esteellä puolitiehen ja Rimma hyppäsi esteen takaisinkin päin. Loppu rata menikin kyllä sitten ihan hyvin. Toiseen starttiin olin jo kovin tyytyväinen, vaikka virheitä tuli 10. Rimma jätti puomin ja A:n alastulos ottamatta, mutta varsinaisia ohjausvirheitä ei tullut ja kepitkin menivät hienosti. Aika oli koko porukan kolmanneksi nopein. Hyvillä mielin lähdetään ensi vuonna uusiin koitoksiin. Josko sen Muusankin saisi pian kakkosiin.

Hoitolapsukaisia on myös riittänyt. Itsenäisyyspäivää juhlittiin Nimbuksen ja Maken kanssa. Pojat pitivät tytötkin hyvässä liikkeessä ja hauskaa oli.

Rimma ja Nimbus osoittautuivat sydänystäviksi.

Viime viikonloppuamme sulostuttti Tirri Rimmantytär. Tirri on hauska tapaus, toisaalta energinen pomppukone ja toisaalta ujosteleva pikkuneiti. Käytiin harjoittelemassa kyläilyä kahdessakin eri paikassa ja tutustuttiin jopa kahteen kissapoikaan. Ne sitten olivatkin jänniä otuksia.

Tirtsales 5kk ja 9 pv

Pakkasetkin onneksi saapuivat! Loputon kura ja piemys ovat väistyneet. Tälläinen tasaisen harmaa maisema on parempi kuin tasaisen musta...