Laiska päivittäjä vihdoista viimein päätti päivittää bloginsa...

Ja mikä sai laiskan vihdoin ryhdistäytymään? Pienten tassujen töpinä ja isojen hassujen meuhka. Viikonloppuna saimme mieluisia vieraita. Lilli ja Unni (alias Putti), Rocky, Laki ja Pro, sekä Pikkuinen ja Tirri viihdyttivät meitä aussimaiseen tapaansa.

Pro ja Unni-Putti

Ylhäällä Pikkunen ja Muusa, alarivissä Lilli, laki ja Rimma

Rimma, Pikkunen, Lilli, Laki ja Rocky

Pikkuinen ja Tirri viipyivät meillä koko viikonlopun - muu jengi kävi vain päiväkahveilla :)

Pikkunen poseeraa

Tirrin poseeraukset olivat vähän vauhdikkaampia...

Lisää kuvia voi käydä katselemassa taas Picasassa.

Jos päivittäjä on onkin ollut laiska on myös aika toisaalta kulunut huomattavan nopeasti. Katsokaa nyt miltäö näytti kuukausi sitten...

...ja nyt kukkivat krookukset, lumet on sulaneet ja tie routakuoppia täynnä. Onko siis ihme, ettei tässä ole ehtinyt blogiakaan päivittämään. Talvi piti meidät kovin kiireisenä, lumenluontia, puidenkantoa ja uunien lämmittämistä riitti. Nyt sitten pitäisikin jo tarttua haravaan.

Koko talvi ollaan ahkerasti treenattu agilityä Meirän hallilla, käyty jopa Oreniuksen Juhan kurssilla ja parissa kisassa. Kisat ovat menneet ihan ok, mutta nollia ei ole tullut. Muutoin ollaankin pysytelty täällä kotinurkilla työn touhussa.

Nyt hoidellaan Mussun suuta - pari päivää sitten sieltä napsaistiin yksi haljennut hammas pois. Samalla katsottiin mitä alahuulesta löytynyt patti piti sisällään. Onneksi patti oli "vain" tulehdus, josta selvitään toivon mukaan antibiooteilla. Haljennut hammas oli piilotellut suussa jo pidemmän aikaa ja löytyi ihan sattumalta, mitään oireita Muusa ei päälle päin näyttänyt, vaikka kävi ilmi että hammas oli aiheuttanut tulehduksen leukaluuhun asti - on tuo kipukynnys koirilla vähän erilainen. Toivotaan nyt, että suu paranee nopsaan ja Muusa pääsee taas rouskuttelemaan herkkuja.